Boja
Materijal
Tip svjetla
Volt
Watt
IP - Zaštita od vlage
Zatamnjen
Prikaži

Viseća rasvjeta


koristi se gotovo posvuda, može se spustiti s stropa u prostor sobe.Viseće svjetiljke uklapaju se u veći prostor, idealan za kreativne ideje i stvaranje intimne atmosfere. Obično se radi o dnevnoj sobi ili hodniku, gdje više ne možemo imati samo jedno središnje svjetlo na stropu. Naprotiv, težimo više svjetla za različitu rasvjetu, a središnji rasvjeta je tada prilično uređenje interijera. Boja, oblik ili tekstura tkanine igraju ključnu ulogu ovdje, ovisno o stilu koji odaberete.
Budite svjesni da viseću rasvjetu ne morate uvijek postavljati u sredinu sobe. Važno je kako ćete koristiti sobu, koja mjesta koja trebate za osvjetljenje.¨

Veliki viseći luster uklapa se u veliku dnevnu sobu sa visokim plafonom.
U kuhinji vam je potrebno jedno glavno svjetlo za cijeli prostor, a drugo koje će osvijetliti trpezarijski stol. Uvijek bi trebala biti viseća svjetiljka i visiti ne više od šezdeset centimetara iznad stola.
Za svoju spavaću sobu odaberite viseću svjetiljku sa skrivenim izvorom svjetlosti koja pruža indirektnu svjetlost i ne sjaje vam direktno na oči čak i kad legnete u krevet.
Danas možete birati između mnogih stilova - klasične bijele kuglice, obojene staklene sjene, plastične izreze ili tekstilne nijanse s uzorcima.

Neke svjetiljke dizajnirane su ovjesom i sustav nosača kabela koji drži težinu svjetla.
Dizajneri mogu priuštiti da koriste kabel osim u svrhu napajanja električnom energijom i nisu ograničeni težinom senke. To svjetiljku čini spektakularnijom, izrađenom od težih materijala.

Takve viseće svjetiljke su dizajn koji postaje dominantno obilježje prostorije.