Boja
Materijal
Tip svjetla
Volt
Watt
Zatamnjen
Prikaži

Sustavi rasvjete za šine


- koristimo ga posebno u trgovačkim prostorijama u kojima moramo osvijetliti izloženu robu u idealnom slučaju.
Njihova velika prednost je njihova varijabilnost, mogu se riješiti s bilo kojim profesionalnim interijerom.
Sa sustavima rasvjete možete osvjetljavati urede, butike, salone, kafiće ili salone automobila.

Željeznički sustav praktičan je za sve svrhe. Može se pričvrstiti na strop i ovjesiti na različitim duljinama kabela. Sustav kanala je dostupan u tri osnovne boje: crna, bijela ili srebrna. Pojedine komponente dostupne su u tri osnovne dimenzije: jedan metar, dva metra ili tri metra.
„Međutim, to nije posljednja komponenta, jer se sve može prilagoditi, proširiti ili smanjiti. Željeznički sustav je u osnovi prilagodljiv kupcu ", objašnjava Rendlov tehnički stručnjak, spreman savjetovati sve:" Skraćivanje željezničkog sustava na veličinu je jednostavno, pojedini dijelovi se mogu rezati običnom željeznom pilom i svaki električar to može učiniti. "
U komercijalnoj zoni prvenstveno se koristi takozvana "traka s tri kruga", gdje možete upravljati njenim svjetlima do tri prekidača. Ne mora zasjati sve odjednom, ali moguće je odabrati upravo ona svjetla koja su samo upaljena.
Dok se šipka s 1 krugom istovremeno isključuje ili svijetli jednim klikom, traka s 3 kruga može se varijabilno koristiti u prostoru i kreativno pobijediti sa cijelim sustavom za osvjetljavanje potrebnih mjesta ili predmeta.
Na Rendlu koristimo sustave kanala Eutrac i nudimo široku paletu različitih svjetiljki za krovove za pomicanje i klizanje s jedne strane na drugu u kanalu. Pojedinačne svjetiljke se mogu dodavati, uklanjati, smjer i intenzitet svjetiljki mogu se mijenjati ili se mogu uključiti različite svjetiljke tamo gdje situacija to zahtijeva. Jednostavno stavite svjetlo na traku, kliknete i upali!

Nudimo žarulje sa tračnicama raznih izvedbi i najsavremeniji dizajn: privjesak, reflektor, široki kut, oštar kut.
Točno tako da vaš komercijalni prostor nije samo lijepo osvijetljen, već i udovoljava najzahtjevnijim estetskim zahtjevima.