Sjenila i asesoari

5200
Boja
Materijal
Tip svjetla
Volt
Watt
Zatamnjen
Prikaži

Izaberite sjenilo koja vam se sviđa, a posebno viseći set, pijedestal ili podnožje.


Zglob je najčešće pričvršćen na strop kroz stropnu kapu. Ukrasna kapa dio je privjeske svjetiljke i upotpunjava cjelinu sa samim tijelom lampe ...
Kabel s stropnom kapom i utičnicom svjetiljke ili je izravno dio svjetiljke i njenog cjelokupnog dizajna, ili se prodaje zasebno kao tzv set. To se može kupiti s zasebno dostupnim nijansama. Kabel se proteže od poklopca koji završava u utičnici žarulje.
To vam daje mogućnost stvaranja vlastite privjesne svjetiljke po vašem ukusu!
Veliki je izbor tekstilnih sjenila u različitim bojama i oblicima, možete odabrati veličinu sjenila od 150 mm do 600 mm.
Možete odabrati između nijansi od polikotonskog tekstila, lana ili miješanih materijala u glatkom i plisiranom dizajnu u širokom rasponu boja.
Napravite originalnu podnu svjetiljku u dnevnom sobi ili dnevnom dijelu:
Volite li prirodne materijale? Odaberite drveno postolje s bazom E27 i tekstilnim cilindrom u bijeloj ili krem ​​boji. Imate vlastitu podne svjetiljku podešenu u toplim prirodnim nijansama.
Volite li metal i zlato? Odaberite lučno postolje u crnoj boji s mramornom podlogom i crnu tekstilnu nijansu iznutra sa zlatnom folijom - imate vlastitu stalku za žarulje u vrlo impresivnoj crno-zlatnoj boji.

Prikladno odabrana unutarnja rasvjeta obogaćuje i oplemenjuje vaš dom, a samim time i vaše dobro i podešavanje.
Možete birati između mnogih nijansi, zavjesa i pijedestal.